Home > Foto’s van diverse…

Foto’s van diverse kerkelijke activiteiten!

Op woensdagavond 16 oktober 2019 werd er een avond gehouden, waarop wij als gemeenteleden afscheid konden nemen van onze predikant en zijn vrouw, Leon en Marieke, vanwege hun vertrek naar Rotterdam-oost / Capelle aan de IJssel.

Iedereen (en dat waren veel mensen! ) werd in de consistorie verwelkomd met koffie of thee met gebak. Daar waren veel foto’s van Leon (en Marieke) opgehangen, gemaakt tijdens allerlei verschillende momenten: op hun trouwdag, tijdens een startdag, tijdens een door Leon geleidde doopdienst, enz. enz. Erg leuk! Na de koffie werden we gevraagd om naar de kerkzaal te gaan, voor een hapje (kaas, worst, chips) en een drankje (sap, cola) Voor in de kerkzaal stond “iets groots” onder een laken. Wat zou dat zijn? ? En toen nam Margreeth Valk het woord en vroeg of Leon en Marieke naast elkaar op een plek tegenover dat “iets groots” wilden gaan zitten. Margreeth hield een leuke speech, over een heleboel zeer herkenbare zaken, die er in de afgelopen 4 jaar waren langs gekomen van- en over ons predikantsechtpaar, soms cryptisch omschreven en met een knipoog. Heel erg goed gedaan! Iedereen heeft ervan genoten! En daarna was het tijd om het laken weg te halen! Daaronder stonden twee grote wasmanden vol cadeautjes: een zeer grote variant op de zogenaamde “tien-dagen-mand” die ouders krijgen, nadat hun baby is geboren, waarbij zij elke dag één cadeautje mogen uitpakken. In de wasmanden zaten wel meer dan zeventig cadeautjes, gegeven door alle gemeenteleden, ongeveer voldoende om vanaf die avond iedere dag één cadeautje uit te pakken, totdat Baby Koopman in januari geboren zal worden! Nadat iedereen Leon en Marieke de hand had geschud, ging iedereen huiswaarts, na deze erg leuke en heel gezellige avond!

Op zondagmorgen 20 oktober 2019 was de afscheidsdienst van onze dominee Leon Koopman!

Startdag voor het nieuwe kerkelijke seizoen 2019, een puzzelrit met de auto langs diverse gemeenteleden waar de koffie klaar stond!

En daarna een BBQ

foto van de startdag gehouden op 9 september 2017  

25

gezinskerstviering 26 december 2016

gezinskerstfeest 2017
32

Pannenkoeken eten met de 3+ en 6+ zondagsschool op vrijdag 23 september 2016!

pannekoeken-eten-2-3-en-6

Foto’s van ons kerkgebouw in Beverwijk, …… klik hier…..